Abonnee worden

U bent de eigenaar van één van de groene of archeologische monumenten die ons land rijk is. En daar bent u ongetwijfeld trots op. Maar met de ouderdom van uw aanleg komen onvermijdelijk ook de aantastingen. Dat vraagt om een regelmatige check van de staat van uw aanleg. Een ‘APK’ van uw monument. Om te kijken waar de ‘slijtage’ zit. Juist ook op plekken waar u niet aan denkt.

Onderhoudscheck voor weinig geld

Een abonnement geeft u als eigenaar recht op een periodieke onderhoudsinspectie door onze onafhankelijke en ervaren groene specialisten. We checken de staat van uw aanleg en voeren (indien mogelijk) direct kleine herstelwerkzaamheden uit. Regelmatig nemen we contact met u op om te vragen of u mee wilt doen aan de inspectieronde in uw omgeving. We komen uiteraard alleen als u dat nodig vindt.

Een overzichtelijk rapport

Na elke inspectie krijgt u van ons een overzichtelijk inspectierapport. Dit ontvangt u digitaal. In het rapport staan onze bevindingen en adviezen voor onderhoud. Het rapport is daarnaast een handige basis voor vergunningen of subsidieaanvragen.

Voor wie?

U kunt abonnee worden als u eigenaar bent van een:

  • rijksmonument
  • provinciaal monument
  • gemeentelijk monument
  • aanleg met cultuurhistorische waarde

Wat kost het?

De tarieven variëren per provincie. Informeer daarom bij de Monumentenwacht in uw provincie naar de kosten.

Aanmelden kan alleen bij uw eigen provinciale Monumentenwacht. Klik hier voor de contactgegevens.

Contact
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!